Tosiseikkojen, Tietojen Ja Kuvia Eläimistä, Tammikuu 2023

Rannekkeet

Rannekkeet

Banded Wren, Pheugopedius pleurostictus, on pieni laululintu. Se on kasvava lajike Meksikon keskiosasta Costa Ricaan. Se oli aiemmin sijoitettu Thryothorus-sukuun. Tiedot pleurostictuksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää
Venelaskutettu Heron

Venelaskutettu Heron

Se asuu mangrove-suoissa Meksikosta etelään Peruun ja Brasiliaan. Se on yöllinen lintu ja lisääntyy puolikoloniaalisesti mangrove-puissa, munien 2-4 sinertävän valkoista munaa oksapesään. Tietoa simpukoiden luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää
Trooppiset sademetsät

Trooppiset sademetsät

Maanpäällinen biomi - trooppinen metsä Trooppinen sademetsä on maan monimutkaisin ja monimuotoisin biomi. Se on ainutlaatuinen sekä rakenteeltaan että lajien monimuotoisuudellaan. Päiväntasaajan ilmastossa on tasainen lämmin, kostea lämpötila, runsaat sateet ja rankkasateet keskimäärin 55-160 tuumaa vuodessa. Sataa käytännöllisesti katsoen jokapäiväistä vuotta, vain ...

Lue Lisää
Eurooppalainen härkäpää

Eurooppalainen härkäpää

Tietoja Cottus gobio -luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää
Basso

Basso

A. Tiedot Ambloplites kavifronien luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää
Dorcas gazelle kuvia ja tosiasioita

Dorcas gazelle kuvia ja tosiasioita

Dorcas-gaselli (Gazella dorcas) liittyy läheisesti vuoren gaselliin, mutta on erilainen muutamasta kohdasta. Heillä on pidemmät korvat ja kaarevammat sarvet. Dorcas-gasellit elävät Pohjois-Afrikassa, ja Saharan ja Negevin aavikot Morossa ...

Lue Lisää
Tiikeri kala

Tiikeri kala

Tietoja Hydrocynus forskahlii -luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää
Muinainen Murrelet

Muinainen Murrelet

Nämä linnut lisääntyvät pesäkkeissä, niiden kaksi munaa munitaan uriin, jotka on kaivettu metsämaaperään puiden juurien keskelle, tukkien alle tai ruohonkouruihin, toisinaan kalliohalkeamiin. Nämä pienet kullat saapuvat pesimäalueilleen ja lähtevät niistä yöllä, oletettavasti saalistuksen vähentämiseksi, ja ehkä samasta syystä nuoria ei koskaan ruokita pesässä, vaan ne viedään merelle 1-3 päivää kuoriutumisen jälkeen. Vanhemmat ja nuoret tunnistavat toisensa kutsun avulla, ja kun poikaset ovat juoksleet kolosta merelle, he etsivät vanhempansa puhelun avulla ja koko perhe ui heti merelle. Perhe siirtyy edelleen maasta ainakin kaksitoista tuntia. Sen jälkeen vanhemmat ruokkivat nuoria yksinomaan merellä yli kuukauden ajan. Tiedot antiquuksen luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää
Pilvisiä leopardikuvia ja tosiasioita

Pilvisiä leopardikuvia ja tosiasioita

Samea leopardi (Neofelis nebulosa) löytyy Aasian kaakkoisosasta (katso pilvisen leopardin kantokartta alla). Se painaa 20-30 kiloa. Pimeälle leopardille annetaan joskus lempinimi 'nykyajan sapeli ...

Lue Lisää
Punarintaiset gazellikuvat ja tosiasiat

Punarintaiset gazellikuvat ja tosiasiat

Punarintamainen gaselli (Gazella rufifrons) on eräänlainen gazelli, jota esiintyy tyypillisesti kaikkialla Afrikassa Senegalista Etiopiaan. Heidän ensisijainen elinympäristö on avoimilla alueilla, joihin kuuluu harja ja kasvillisuus Saharan eteläpuolella. He asuvat nauhoitetulla alueella ...

Lue Lisää
Valkoisen vatsainen hämähäkki-apina kuvia ja faktoja

Valkoisen vatsainen hämähäkki-apina kuvia ja faktoja

Lue Lisää