Perun tussu

ENSO 1982-83: n jälkeen jäljellä oli alle 0,2 miljoonaa lintua. Perun booby-populaatio oli toipumassa vuodesta 1984 ja saavutti vuonna 1996 yli 2,6 miljoonaa lintua. ENSO 1997-98 alkoi sen jälkeen, kun suurin osa boobeista oli päättynyt pesimäaikaan ja aiheutti lintujen eteläsuunnan muuton. Peru-boobien määrä Perussa väheni vuoteen 1997 mennessä noin 87,1 prosenttiin tästä syystä. Rannikolta löydettiin vain vähän lintuja.

Kuva Perun koirasta on lisensoitu a GFDL
Alkuperäinen lähde : Oma työ
Kirjoittaja : Fred.leviez
Lupa : GNU Free Documentation License



Perun koira luokitellaan vähiten huolestuneeksi. Ei kelpaa riskialttiimpaan luokkaan. Tähän luokkaan kuuluvat laajalle levinneet ja runsaat taksot.

Perun kääpiö on kotoisin Perusta ja osista chiliä, eikä se ole yhtä monimutkainen ulkonäöltään muiden röyhkeiden lajien suhteen. Perun kääpiö on toiseksi yleisin merilintu, joka löytyy Perusta, ja on myös toiseksi suurin merilintu, joka tuottaa guanoa maassa. Guano on merilintujen, lepakoiden ja hylkeiden tuottama uloste, jossa on paljon fosforia ja typpeä ja jota käytetään siten lannoitteiden ja ruutin valmistamiseen. Lisää



Perulainen kääpiö, Sula variegata, on Perun nykyisen lintu, jonka leviäminen on rajoitettu Etelä-Amerikan länsirannikolle Perun Punta Pariñasista (4,6 ° S) Chilen Concepcióniin (Harrison 1988). Se on toiseksi yleisin merilintulaji, joka asuu Perun rannikolla ja toiseksi tärkein guanoa tuottava merilintu. 1900-luvun puolivälissä Perun booby-populaatio saavutti 3 miljoonaa lintua (Tovar ym. 1987). Perun tyttären pesä on valmistettu guanosta. Lisää



Peru Booby on endeeminen lintu Perun virtauksesta Etelä-Amerikan länsirannikolla. Se asuu Perun Punta Pariñasin ja Chilen Concepciónin välillä. Lisää

Merilinnut Perulainen kääpiö, Sula variegata, on Perun nykyisen lintu, jonka leviäminen on rajoitettu Etelä-Amerikan länsirannikolle Sula dactylatra-naamioituneesta peitetystä boobystä, joka on suuri Gannet-suvun Sulidae-merilintu. Lisää

Perun rintakuva on arvokas guanokerrostumiensa vuoksi, joita käytetään lannoitteena Perun rannikolla. Tämän lajin määrä on vähentynyt huomattavasti, koska sardellit, tyhmän suosikki ruoka, ovat hyödyntäneet ihmisiä. Tieteellinen luokittelu: Tytöt muodostavat Pelecaniformes-lajien Sula-suvun. Puna-jalkainen pentu luokitellaan Sula sula, ruskea Sula leucogaster ja Perun pentu Sula variegata. Booby Microsoft Encarta Encyclopedia 2001. Lisää



Perun Booby Internetissä Bird Collection Perun Booby-postimerkit (Peru-2-numerot) RangeMap-ohjelmalla Perun Booby -valokuvagalleria VIREO ei löytänyt etsimääsi. Tarvitsetko lisätietoja matkatutkimuksestasi tai kotitehtävistäsi? Esitä kysymykset foorumissa Chilen linnuista tai auta muita löytämään vastauksia. Tämä artikkeli on lisensoitu GNU Free Documentation License -lisenssillä. Lisää

Perun tynkä (Sula variegata) on merilintu, joka on endeeminen Perun virtaukselle. Sitä jaetaan vain Etelä-Amerikan rannikolla Perun Punta Pariñasista Chileen Concepcióniin. Se on yksi yleisimmistä merilintulajeista, joka asuu Perun rannikolla. 1900-luvun puoliväliin mennessä tämän lajin populaatio oli arviolta 3 miljoonaa yksilöä. Perun boobit lisääntyvät ympäri vuoden. Tärkein pesimäkausi tapahtuu syyskuun ja maaliskuun välillä. Lisää

Arkistovalokuva: Pari perulaista poikaa on kalliolla Ballestas-saarilla. pariskunta perunaa ... on kuvituskuvaa: Wildlife on Islas Ballestas Perussa, Paracasin luonnonpuisto villieläimiä islas ballestasissa ... kuvituskuvaa: Wildlife on Islas Ballestas Perussa, Paracasin luonnonpuiston villieläimiä islas ballestasissa .. kuvituskuvaa: Wildlife on Islas Ballestas Perussa, Paracasin luonnonpuisto villieläimiä islas ballestas ... Lisää