Punapeiteinen ara

Puna-edestä oleva ara on 55–60 cm pitkä. Se on enimmäkseen vihreää, ja siinä on punainen otsa, punainen laastari korvien päällä ja kirkkaan punaisesta oranssiin reunalla siipien peitteiden alla. Silmien ympärillä on punertavaa ihoa, joka ulottuu nokkaan. Siinä on punainen siipien taivutuksessa ja siniset ensisijaiset siipihöyhenet.

Kuva punarintaisesta arasta on saanut lisenssin Creative Commonsilta Attribuutio .
Alkuperäinen lähde : Ara_rubrogenys_-Tulsa_Zoo, _Oklahoma, _USA-8a.jpg
Kirjoittaja : Lähetetty alunperin Flickriin Tulsa-eläintarhassa - Papukaijat ja ladattu Commons at Ara_rubrogenys_-Tulsa_Zoo, _Oklahoma, _USA-8a.jpg: Doug Wertman Rogersista, AR, USA Johtava työ: Snowmanradio (keskustelu)



Punarintama-ara on luokiteltu uhanalaiseksi (EN), jonka uskotaan olevan erittäin suuri sukupuuttoon vaarassa luonnossa.

Red-fronted ara on yksi vähemmän tunnetuista aroista. Lisää



Punarintama-ara, Ara rubrogenys, on papukaija, joka on endeeminen pienelle osittain autiomaalle vuoristolle Boliviassa. Se on erittäin uhanalainen, ja luonnossa voi olla vain noin 150 lintua; se on kasvatettu onnistuneesti vankeudessa, ja se on saatavana, ellei yleistä, lemmikkinä. Lisää



Punarintaisilla aroilla (Ara rubrogeneys) on pieni alue Andien itäisellä rinteellä Etelä-Boliviassa. He asuvat kuivassa metsässä ja pensaassa, jossa ruokalähteet ovat rajalliset. He ruokkivat paikallisesti saatavilla olevia hedelmiä; erityisesti palmupähkinän hedelmät, siemenet, pähkinät ja silmut sekä kaktukset. He hyökkäävät usein maissin tai maapähkinöiden satoihin. Punarintaiset arat voivat elää jopa 40 vuotta. Ulkonäkö ja persoonallisuus Punarintaiset arat ovat keskikokoisia vihreitä aroja. Lisää

Punarintaisia ​​aroja on jonkin verran vaikea käsitellä hyvin varhaisesta iästä lähtien. Ne vaativat runsaasti rasvaa sisältävää ruokavaliota ja pärjäävät hyvin lisäproteiinien kanssa, varsinkin hyvin nuorena. A s ... Napsauta tätä lukeaksesi tämän artikkelin lopun PetPlace.com-sivustolta. Aiheeseen liittyviä artikkeleita Sinikurkoisen arabin valitseminen MIB-sinisen kurkun arat, joita kutsutaan joskus kaninden aroiksi, sekoitetaan usein tavalliseen sini- ja kulta-araan. Lisää

Punarintaisen aran suojelu Mizque-joen alueella, Bolivia = Alue: - Mizque-joen alue lähellä Cochabambaa, Bolivia Partner: - Centro de Biodiversidad y Genetica Universidad Mayor de San Simónissa, Cochabamba, Bolivia Aloitus: - Syyskuu 2005 Johdanto: Uhanalainen puna-ara (Ara rubrogenys) on Lisää

mikä on sininen pitbull



Punarintaisen aran suojeluprojekti (Asociación Armonía, Bolivia) AFA: lla on pitkä historia kiinnostusta punarintaisen aran suojeluun. Aiomme jäsenten ja ystävien tuella, että tuemme tätä projektia on monivuotinen. 2. Abbotti-projekti - Äskettäin löydetyn Abbottin kakadun (Indonesian Parrot Project / Project Birdwatch) suojelu Abbottin kakadun uskottiin olevan sukupuuttoon. Lisää

Kuvat Pari punarintaisia ​​aroja, jotka istuvat oksalla Tämä keskikokoinen ara on väriltään kirkkaanvihreä, siinä on oranssinpunainen otsa ja kruunu sekä pieni punertava silmän takana. Hartiat ja reidet ovat myös oransseja, siiven päähöyhenet ovat sinisiä ja hännän oliivinvihreät ... Lisää

Pari oksalla istuvaa punarintaisia ​​aroja Pari oksalla istuvia punarintaisia ​​arojaTulosta tietolomake Tosiseikat - Tunnetaan myös nimellä: punapantainen ara espanjaksi: Guacamayo De Cochabamba, Guacamayo Frentirroja Kingdom Animalia Phylum Chordata Luokka Aves Order Psittaciformes Family Psittacidae Lisää



Punarintaiset arat, Ara rubrogenys, on suojattu papukaija, joka on endeeminen Cochabamballe ja Santa Cruzille Boliviassa. Tämä ara on erittäin uhanalainen luonnollisessa elinympäristössään, ja luonnossa voi olla vain noin 150 lintua. Aluetta kutsutaan keskikorkeaksi puoliksi autiomaaksi. Luonnollinen kasvillisuus koostuu pääosin kaktuksista (suurista ja pienistä) ja piikkeistä ja pensaista. Ilmasto on puolikuiva kylmillä öillä ja kuumilla päivillä. Sade tulee harvoin voimakkaina myrskyinä. Lisää

Punarintama-ara on erittäin uhanalainen papukaija. Luonnossa on jäljellä vain noin 150 lintua. Se on endeeminen pienelle osittain autiomaalle vuoristolle Boliviassa, joka sijaitsee noin 200 km Santa Cruzista länteen. Se on ainoa ara, joka asuu tällaisessa ilmastovyöhykkeessä. Useimmat arat pesivät reikissä suurissa puissa, mutta alueella ei ole kovin suuria puita, joten se pesää pystysuuntaisissa halkeamissa kallion pinnalla. Lisää

Puna-fronted ara, pieni alue Boliviassa, on yksi vähiten tunnetuista aroista. Punarintama-ara oli tuntematon lintuviljelylle vuoteen 1973 saakka, ja ensimmäinen jalostus Yhdysvalloissa tapahtui vuonna 1981. Vaikka punarintaiset ovat uhanalaisia ​​ja alle 3000 on jäljellä luonnossa, ne lisääntyvät hyvin lintuviljelyssä ja ovat alkaneet asianmukaisesti ilmestyä lemmikkimarkkinoilla. Lisää

26 Punarintaisia ​​aroja kirjattiin kulkevan Los Pozosin lemmikkimarkkinoiden, Santa Cruzin, välillä elokuun 2004 ja heinäkuun 2005 välisenä aikana, ja kaupungissa on neljä muuta villieläinmarkkinaa ja muut Cochabambassa, mikä viittaa siihen, että tämä luku voi edustaa vain pientä osaa linnuista laittomasti ihmiskaupassa maassa11. CITESin liitteiden I ja II suojelutoimet ovat käynnissä. Sen sieppaaminen, kuljettaminen ja vienti on kielletty Bolivian laissa3, vaikka tätä ei tosiasiallisesti valvota11. Lisää

Bolivian puna-ara Seikkailu Poistuessani Manun villieläinkeskuksesta Perussa, menin etsimään sopivaa kiinteistöä, josta voisimme palauttaa arat Etelä-Amerikkaan. Minulle oli kerrottu todennäköisestä alueesta useita tunteja koilliseen Santa Cruzista, Bolivia, alue, jolla ei ole nähty suuria aroja yli 20 vuoden aikana. Lisää

Bolivian puna-ara Kuvia Santa Cruz ja puna-ara etsimässä ara Belize-kuvista Tambopata-kuvia Vierailu armeijan ara-savissa Covendon kuvien nuolet Vierailemalla Piauin hyasintiinissa Kuvia Trooppinen luontomatkailu MLF: n kotisivu Lisää

Melkein tuntematon monien vuosien ajan, vuonna 1970, punarintama-ara saatettiin jälleen lintukasvatuksen tietoon. Bolivialainen ansastaja näytti elävää lintua eteläamerikkalaiselle aviculturistille tri Roland Romerolle. Tohtori Romero arveli sen olevan jonkinlainen hybridi, joka ei ole koskaan ennen nähnyt punarintaista araa. Myöhemmin tohtori Romero löysi ihon Britannian luonnontieteellisessä museossa ja huomasi, että se ei ollut hybridi, vaan todellisuudessa aran kasvattajille yksi tämän vuosisadan jännittävimmistä löydöistä. Lisää

Punarintaiset arat, jotka lentävät pesimäisensä vieressä pesivillä kallioilla Punainen rintama 4 Puna-rintama-ara tutkivat Mizquen laaksoa Punainen rintama 5 puna-armeija laskeutuu puun rinteelle näköalalla Mizquen laaksoon Punainen rintama 6 Punainen-etuinen ara ruokkii ja pelaa , Mizquen laakson punaiset rintamat 7 7 Puna-armeijat yhdessä puussa Punainen Lisää

?? Punarintama-ara voi lentää jopa 40 mailia tunnissa (60 kilometriä tunnissa) ja on niin voimakas lentäjä, että se voi lentää jopa hiekkamyrskyssä. ?? Useimmat arat alkavat nuorena harmailla tai mustilla silmillä, jotka kypsyessään muuttuvat ruskeaksi tai keltaisiksi. ?? Huutaminen on aroille luonnollista käyttäytymistä. He tekevät sen muodostaakseen yhteyden toisiinsa, määrittääkseen alueen ja jopa osana peliäan. Lisää

Punainen etupuolinen ara (Ara rubrogenys) Punainen etuinen ara on keskikokoinen ara-perheen jäsen, jonka pituus on hieman yli 60 cm. Siinä on yksinkertainen, mutta houkutteleva värikuvio, jonka päähöyhenväri on vihreä ja jossa on huomattavia punaisia ​​alueita otsaan, siipien taivutukseen ja siiven alapintaan. Lisää

Puna-fronted aralla on todella pehmeät silkkiset höyhenet, jotka tuntuvat erilaisilta kuin muut arat. Rakastan kaivaa kasvoni heidän höyheniinsä. Punainen etuosa on täydellisen kokoinen, 450–600 grammaa ja 21 ”- 22”. Lisää