Punapäinen peippo

Sitä esiintyy Angolassa, Botswanassa, Lesothossa, Namibiassa, Etelä-Afrikassa ja Zimbabwessa.

Kuva Punapäisestä Finchistä on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä Nimeä-jaa samalla tavalla .
Alkuperäinen lähde : Oma työ
Kirjoittaja : Hans HillewaertPermission (Tämän tiedoston uudelleenkäyttö) Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen tämän täten seuraavalla lisenssillä: Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Jaa Alike 3.0 -portilla -lisenssillä.Olet vapaa: jakamaan - kopioida , levittää ja välittää teoksia



Punapäinen peippas on luokiteltu vähiten huolestuttavaksi. Ei kelpaa riskialttiimpaan luokkaan. Tähän luokkaan kuuluvat laajalle levinneet ja runsaat taksot.

alaskan klee kai koot

Punapäinen finch Amadina erythrocephala on yleinen estrildid-peippolaji, jota löytyy Afrikasta. Sen esiintyvyyden arvioidaan olevan maailmanlaajuisesti 1 600 000 km². Sitä esiintyy Angolassa, Botswanassa, Lesothossa, Namibiassa, Etelä-Afrikassa ja Zimbabwessa. Yleiset nimet - Punapäinen peippo tunnetaan myös nimellä paratiisi-peippo ja punapäinen kutoja. Lisää

punapäisellä finchillä on nimensä mukaan kirkas, veripunainen pää. Lores on hölynpölyä. Alempi kurkku vatsan läpi on merkitty mustavalkoisella kampasimpukalla, jossa on joitain kastanjasulkeita keskivatsassa ja sitten luonnonvalkoisia alavatsan alueilla. Naisilla ei ole punaista päätä, mutta niillä voi olla muutama punainen höyhen. Nuoret ovat naispuolisen vaaleampi versio. JAKELU Lounais-Angola, itään Länsi-Mosambikiin, etelään Etelä-Afrikkaan. Lisää



Punapäisen peippan leviäminen eteläisessä Afrikassa perustuen ensimmäisen SA Bird Atlas Project -hankkeen (Animal Demography Unit, Cape Town University; Birding Erni and Francesca Little) toimittamien tietojen tilastolliseen tasoittamiseen. Värit vaihtelevat tummansinisestä (yleisin) - keltaiseen (vähiten yleinen). Katso täältä uusin SABAP2-jakelu. Petoeläimet ja loiset Se on kirjattu Falco chicqueran (punakaula-haukka) saaliksi. Lisää

Punapäinen finch, mutta Cutthroatin kastanjan vatsa ja punainen kurkku ja pään yläosa ovat harmaata sekoitusta kahdesta. Hybridin lasku muistuttaa enimmäkseen punapäistä finchiä, ja on huomattavasti painavampi kuin Cut-kurkku. Toinen hybridi, jonka kuvasin noin vuonna 1995, näkyy verkkosivustollani www.warwicktarboton.co. Lisää

Punapäinen peippo on eteläafrikkalainen lintu. Punapäisen peippan (latinankielinen nimi Amadina erythrocephala) kuvaus löytyy Etelä-Afrikan Roberts-lintujen 7. painoksesta. Amadina erythrocephala voidaan tunnistaa nopeasti sen ainutlaatuisen Roberts-tunnistenumeron 856 avulla, ja tämän linnun yksityiskohtainen kuvaus on sivulla 1041. Lisää



Sosiaalinen: Punapäinen peippo voidaan kasvattaa yhtenä parina tai kolmen tai useamman parin pesäkkeenä. Ne ovat suuria peippoja, eivätkä ne välttämättä sekoita hyvin pienemmissä lajeissa, ellei niitä pidetä hyvin suuressa linnussa. Asuminen: Vain lintuhuone tai suuri lento. Ruokavalio: Peruskuiva siemenseos, rakeiseos ja puhdas raikas vesi aina. Tuoreet vihreät ovat plus ja tarjoavat ylimääräistä proteiinia lisääntymiskauden aikana. Käytän Bevos Bug Mixiä. Lisää

myös kuva punapäisestä peippasta sivulla 1057. Punapäinen peippo kuuluu Estrildidae-luokiteltujen lintujen perheeseen. Percy FitzPatrickin afrikkalaisen ornitologian instituutin mukaan punapäinen peippo tunnetaan myös näillä muilla nimillä: Paradise Sparrow, Punapäinen Amadina, Punapäinen kutoja. Lisää