Etelä-Amerikan koati-kuvat ja tosiasiat

Etelä-Amerikan koatiCoatimundi (Nasua nasua) on pesukarhujen jäsen. Se asuu Etelä-, Keski- ja Lounais-Pohjois-Amerikassa. Coatimundit elävät löyhästi ryhmiteltyinä bändeinä, joissa on 4-25 naista ja nuorta ja yleensä vain yksi mies. Pitkien kuono- ja karhumaisten tassujensa ansiosta he elävät metsissä ja ruokkivat pieniä lintuja, hedelmiä, lehtiä, juuria, hyönteisiä, sammakkoeläimiä, kaloja, pähkinöitä, matelijat ja munat. He laskeutuvat päähän puista. Coatimundit metsästävät jaguarit , hyvä, puumat , ketut, tayrat, okelootit, haukat ja kotkat. Vahvojen lihasten, vahvojen tassujen ja leukojen ansiosta ne ovat vaikea saalis heille. He voivat tulla 8-vuotiaiksi luonnossa.

Avainsanat: valkoinen , häntä

Missä eläintarhoissa niitä on?
Taiteilija (Alankomaat)



Etelä-Amerikan koati on listattu vähiten huolestuttavana (LR / lc). Ei kelpaa riskialttiimpaan luokkaan. Laajat ja runsaat taksot sisältyvät tähän luokkaan IUCN: n uhanalaisten lajien punaisessa luettelossa

Maat
Argentiina , Bolivia , Brasilia , Chile , Kolumbia , Ecuador , Ranskan Guayana , Guyana , Paraguay , Peru , Suriname , Uruguay ja Venezuela
Joitakin faktoja
coatimundi

Aikuisten paino : 4,75 kg (10,45 paunaa)



Suurin pitkäikäisyys : 24 vuotta



Naisen kypsyys: 730 päivää

Pitbull ja nyrkkeilijä sekoitettu

Miehen maturiteetti: 730 päivää

Raskaus: 73 päivää

mikä on punainen heeler



Vieroitus: 86 päivää

Pentueen koko: 4

Paino syntymän yhteydessä : 0,14 kg (0,308 paunaa)



Paino vieroituksessa: 0,73 kg (1,606 paunaa)

Aineenvaihdunnan nopeus: 6 W

mihin suuria tansseja alun perin kasvatettiin

Paino: 3,924 kg (8,6328 paunaa)

Lämpötila: 36,85 ° C (98,33 ° F)

Lähde: Ikä , lisensoitu DC

Lisää eläimiä, jotka alkavat kirjaimella S